Espeland RekvisitaSenter As, Minde, Åsane og Kokstad.

Fj, Bergen, 5068
Espeland RekvisitaSenter As, Minde, Åsane og Kokstad. Espeland RekvisitaSenter As, Minde, Åsane og Kokstad. is one of the popular Automotive Repair Shop located in Fj ,Bergen listed under Automotive in Bergen , Automotive Repair in Bergen , Automotive Body Shop in Bergen ,

Contact Details & Working Hours

More about Espeland RekvisitaSenter As, Minde, Åsane og Kokstad.

Velkommen til Espeland Rekvisitasenter!

Espeland Rekvisitasenter har siden 1979 vasket og stelt biler for så og si alle bil-forhandlere i bergens-området! Vi legger mye stolthet i arbeidet vårt, noe som gjenspeiler seg i glansen i bilene som har vært hos oss.

Espeland Rekvisitasenter har en år-rekke vært en av Cartec´s største og best omtalte forhandlere. Produktene vi selger er av meget høy kvalitet, og er å finne hos bilpleie firmaer og bil-forhandlere over hele landet.

Har du lyst å gi bilen din en skikkelig omgang med stell og pleie, stikker du innom oss og spør om råd! Hvis du vil gjøre jobben selv, kan vi gå over bilen sammen med deg, og gi deg råd og tips til hvilke behandlinger du bør gi den. Gruer du deg for å ta fatt i jobben selv, kan du klikke på «kontakt oss» i menyen til venstre for å bestille time. For en rimelig penge blir bilen som ny!

Vi utfører det meste for bilen din.
-Mekanisk verksted.
-Bilpleie/vask og rens. (vi kan ta biler /lastebiler opp til 4m høyde)
-Dekk/dekkhotell vi lagerfører michelin , men skaffer de fleste merker av dekk og felg.
-Rustbeskyttelse
-Salg av kjemikalier/ vaskestoff
-Sandblåsing
-Lakkering

Ps. Er du medlem i NAF, får du 10% rabatt på alle våre tjenester

Map of Espeland RekvisitaSenter As, Minde, Åsane og Kokstad.